نرده شیشه ای

به حفاظی که از صفحات شیشه ساخته شده و توسط پایه­‌ها و چارچوب‌های آهن، استیل یا آلومینیوم در جای خود ثابت گردد، نرده شیشه ای گفته می‌شود. این محصول از منظر هنری به دلیل شفافیت شیشه، دید وسیع‌تر و جذاب‌تری نسبت به سایر نرده‌ها (اعم از فلزی، چوبی، سنگی و …) در مقابل چشم ما خلق می‌کند. پنجره شهر مجری انواع نرده شیشه ای بالکن، پله، تراس و …

نرده شیشه ای

پروژه‌های نرده شیشه ای پنجره شهر

پروژه نرده شیشه ای اسپیگات نور
پروژه نرده شیشه ای روف گاردن
پروژه نرده شیشه ای اسپیگات بابلسر
نرده شیشه ای اسپیکات در بابل
نرده شیشه ای اسپیگات دریاکنار
پروژه نرده شیشه ای
پروژه نرده شیشه ای اسپیگات
پروژه نرده شیشه ای فیکس پوینت
پروژه وید شیشه ای در بابلسر
پروژه نرده شیشه ای اکسپوز
پروژه نرده شیشه ای توکار
نرده شیشه ای اسپیگات پله
پروژه نرده شیشه ای نوشهر
نرده شیشه ای کامپوننت فیلبند
نرده شیشه ای، پنجره شهر
نرده شیشه ای فیکس پوینت هتل میزبان بابلسر

قیمت نرده شیشه ای تراس و راه پله

تعیین قیمت نرده شیشه ای تراس و راه پله نیز به عوامل متعددی بستگی دارد. از جمله می‌توان به این موارد اشاره کرد: اندازه صفحات شیشه ای، نوع شیشه­ انتخابی (شیشه لمینت یا شیشه سکوریت، شیشه مات یا مشجر)، جنس و رنگ ابزار و یراق­‌آلات (استیل، آلومینیوم؛ و در رنگهای طلایی، براق، مات، کوره­‌ای مشکی یا سفید و …)، متراژ نرده مورد نیاز، محل نصب نرده (دسترسی آسان یا سخت)، نوع نرده انتخابی (نیم قاب، بدون قاب یا قاب­دار) و …

با توجه به فراوانی موارد ذکر شده، مشخص کردن قیمت تمام شده، بنا به نظر سفارش دهنده کاملا متغیر است. بنابراین، اخذ مشاوره و استعلام هزینه از شرکت پنجره شهر بر اساس نوع کار درخواستی لازم می‌نماید. این نرده‌ها را می‌توان به همراه هندریل (میله دستگیره، دستک، دست انداز یا دستگرد) یا بدون آن نصب کرد. و راه پله

مشخصات نرده شیشه ای حداقل قیمت تمام شده هر متر
قیمت نرده شیشه ای اکسپوز (کامپوننت)
شیشه سوپر کلیر سکوریت ۱۰ میل
۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان
قیمت نرده شیشه ای اکسپوز (کامپوننت)
شیشه سوپر کلیر ۲ لایه ۶ میل سکوریت لمینت
۳,۹۶۰,۰۰۰ تومان
قیمت نرده شیشه ای فیکس پوینت
شیشه سوپر کلیر سکوریت ۱۰ میل
۲,۸۸۰,۰۰۰ تومان
قیمت نرده شیشه ای فیکس پوینت
شیشه سوپر کلیر ۲ لایه ۶ میل سکوریت لمینت
۳,۸۴۰,۰۰۰ تومان
قیمت نرده شیشه ای اسپیگوت
شیشه سوپر کلیر سکوریت ۱۰ میل
۲,۷۶۰,۰۰۰ تومان
قیمت نرده شیشه ای اسپیگوت
شیشه سوپر کلیر ۲ لایه ۶ میل سکوریت لمینت
۳,۶۰۰,۰۰۰ تومان

تابستان ۱۴۰۲

انواع نرده شیشه ای

نرده های شیشه ای از نظر شکل قاب یا چارچوب به سه نوع تقسیم می‌شوند:

  • نوع قاب دار (Framed)

    • صفحات شیشه ای درون یک چارچوب کامل قرار داشته و توسط ستون‌های فلزی (آهن، آلومینیوم یا استیل) از هم جدا شده و به زمین متصل می‌شوند.
  • نوع بدون قاب (Frameless)

    • صفحات شیشه بدون هرگونه چارچوب صرفا با نوعی پایه با دقت روی زمین یا کنار دیوار ثابت می‌گردند و قاب نگهدارنده‌ای دور آنها را احاطه نکرده است.
  • نوع نیم قاب/فریم (Semi-Frameless)

    • این نوع که ترکیبی از دو مدل قبلی است، صفحات شیشه­ ای صرفا توسط ستون‌ از هم تفکیک و به واسطه آن‌ها روی زمین نصب می‌شوند.

 

اما یکی از شناخته شده‌ترین دسته بنده انواع نرده شیشه ای دسته بنده با توجه به نام نوع پایه نگهدارنده شیشه است، در ادامه به بررسی هر یک از نرده ها می‌پردازیم.

 

نرده شیشه ای اکسپوز

نرده شیشه ای اکسپوز به صورت صفحات شیشه‌ای درون پایه یا شکاف‌هایی U شکل که درون زمین (دَفنی) یا روی زمین کار شده‌اند، قرار گرفته، ثابت می‌شوند. پایه های نگهدانده در این مدل بلوک های آلومینیومی به اسم کامپوننت هستند که بعد از اجرا به وسیله کاورهای آلومینیومی (با رنگ دلخواه) پوشانده می شود. در این نوع نرده، مدل دَفنی (توکار) بسیار زیباست، به این خاطر که نگهدارنده‌ها و پایه‌ها مخفی بوده و حالتی شبیه رویش شیشه از درون زمین را القاء می‌کند. این نوع نرده شیشه ای در صورت اجرای درست و استاندارد به عنوان بهترین و ایمن ترین ترین جان پناه محسوب می شود. از نظر هزینه ای نسبت به سایر مدل ها قیمت نسبتا بیشتری دارد.

پروژه وید شیشه ای در بابلسر
نرده شیشه ای اسپیگات پله

نرده شیشه ای اسپیگات

نرده شیشه ای اسپیگات صفحات شیشه‌ای هستند که با دو شاخه‌هایی از جنس استیل ضد زنگ به زمین پیچ می‌شوند. این نحوه نصب بسیار مناسب حفاظ شیشه ای دور استخر و نرده‌های جدا کننده است.

نرده شیشه ای فیکس پوینت

نرده شیشه ای فیکس پوینت صفحات شیشه‌ای هستند که با بست‌های دکمه‌ای شکل پایین‌تر از سطح زمین (بخصوص کنار راه پله‌ها و بالکن‌هایی که پهنای کمی دارند) نصب شده و نمای بسیار چشم ­نوازی بوجود می‌آورند.

پروژه وید شیشه ای در بابلسر

نرده شیشه ای پله

نرده شیشه ای پله یک حفاظ تمام شیشه است که با اتصالات ضدزنگ به کف یا دیواره های پله نصب می شوند. نرده شیشه ای راه پله معمولا به عنوان جان پناه و یا دستگیره کاربری دارند. نصب هندریل شیشه ای پله در عین زیبایی بصری، امنیت بالایی را نیز برای کاربران ایجاد می کند زیرا جنس شیشه ها را از سکوریت یا لمینت با ضخامت بالا می باشد. همچنین ارتفاع نرده شیشه ای را بین ۹۰ تا ۱۲۰ سانتی متر در نظر می گیرند. پله و هندریل شیشه ای در مدل های متنوعی نصب و اجرا می شوند.

نرده شیشه ای پله
نرده شیشه ای راه پله

نرده شیشه ای بالکن

از نرده شیشه ای بالکن بیشتر به عنوان یک محافظ شیشه ای ایمن استفاده می‌شود. امروزه نرده شیشه ای تراس جدید و مدرن دارای طرفداران بسیاری است. تراس رابط ما با نمای بیرونی است و این حفاظ تراس به علت استفاده از متریال شیشه فضایی دل انگیز را ایجاد می‌کند و نمایی بسیار جذاب به تراس می‌دهد. همچنین نرده شیشه ای تراس به عنوان یک محافظ یکپارچه عمل کرده و مانع از سقوط و پرت شدن اشیاء و اجسام می‌شود.

نرده شیشه ای توکار (دفنی)
نرده شیشه ای بالکن

برای مشاوره رایگان و ثبت سفارش با کارشناسان ما در تماس باشید

مزایای نرده شیشه ای

نرده های مختلفی از مواد گوناگون در بازار موجود است. اما مزایای استفاده از نرده شیشه ای متعدد بوده، بطوری که اکثر افراد تمایل به نصب آنها دارند. در اینجا، به برخی از این مزایا اشاره می کنیم:

  • فضای موجود را دلباز و وسیع تر نشان می‌دهد.
  • میدان دید افراد را بیشتر می‌کند.
  • نرده های شیشه ای مدرن و جدید هستند
  • استهلاک شیشه پایین است درنتیجه عمر نرده شیشه ای بلاست
  • پایه‌های استیل ضد زنگ و آلومینیومی پوشش‌دار آن نمی پوسد.
  • امکان استفاده از نرده شیشه ای در فضای داخل منزل و در حضور کودکان به دلیل استفاده از شیشه سکوریت و لمینت و کم خطر بودن این نوع نرده
  • کودکان می‌توانند از آن بجای بوم نقاشی یا تخته وایت برد استفاده کنند و به راحتی قابل شستشو است.
  • به جهت امنیت نقطه کور ندارند و می‌توان ترددها را از روی بالکن و سایر محل‌های که نصب شده‌اند، تحت نظر داشت.
  • با توجه به وجه بصری بسیار زیبا، ضمن امروزی نشان دادن طراحی ساختمان، ارزش ملک را هنگام فروش مجدد، بالا می‌برد.
  • امکان نصب راحت آن روی زمین، بالکن، تراس، راه پله و …
  • امکان استفاده از شیشه مات برای حفظ حریم خصوصی افراد و استفاده حداکثری از نور محیط

معایب نرده شیشه ای

البته همانطور که بکارگیری از هر چیزی دو روی سکه دارد، باید به معایب استفاده از نرده شیشه ای هم اشاره کرد:

  • نیاز به تمیز کردن مکرر دارد، بخصوص اگر طرف دیگر دسترسی خوبی نداشته باشد، کار مشکل‌تر خواهد بود.
  • اگرچه کیفیت جنس شیشه­‌ی این نرده ها مقاومت بالایی دارد اما احتمال شکسته شدن آن صفر نیست.
  • در صورت نصب ستون‌های نامرغوب در مدل‌های نیم قاب و قاب دار، رنگ آنها به مرور در مقابل آفتاب خواهد پرید و ترمیم آن به سادگی امکان پذیر نیست. لذا، استفاده از مواد با کیفیت و یک شرکت قابل اعتماد، نقش بسزایی در کاهش هزینه‌های سربار بعدی دارد.
  • حساسیت بالا در هنگام نصب برای مقاومت بیشتر نرده (حتما با یک تیم حرفه‌ای همکاری کنید)
  • استفاده از پایه‌های نامرغوب و کاهش مقاومت و عمر نرده
نرده شیشه ای با شیشه مات

جنس صفحات شیشه­

جنس صفحات شیشه­‌ از نوع شیشه سکوریت (شیشه میرال) , یا شیشه لمینت است. این شیشه­‌ها در مقایسه با دیگر انواع شیشه استحکام بیشتری داشته و در مقابل خط و خش، مقاومت معقولی دارند. از آنجائیکه این شیشه‌ها امنیت و استحکام بالایی دارند، معمولا آن‌ها را در ورودی فروشگاه‌ها و برخی دیگر ساختمان‌ها بکار می‌گیرند.

تفاوت شیشه سکوریت و لمینت

شیشه سکوریت:

فرآیند تولید شیشه سکوریت یا Tempered Glass به این صورت است که شیشه را در معرض دمای بسیار بالا قرار داده و سپس به سرعت سرد می‌نمایند. با اینکار سطح رویی شیشه که بر اثر گرمای زیاد، حالتی خمیری پیدا کرده، با شوک سرمایی سفت می‌شود. اما درون شیشه با سرعت کمتری دمای خود را از دست می‌دهد. در نتیجه­‌ی این فرآیند، شیشه در مقابل ضربه استحکام پیدا کرده و در صورت شکستن به قطعات تیز تبدیل نشده و به شکل قطعات ریز با لبه‌های نرم فرو می‌ریزند.

شیشه لمینت شده:

مراحل تولید شیشه لمینت شده (Laminated Glass) به این طریق است که یک لایه به نام PVB را در میان لایه‌های شیشه قرار می‌دهند. لایه مذبور موجب ایجاد مقاومت در برابر ضربه شده و در صورت شکسته شدن، این لایه (رزین، چسب یا پلاستیک) از ریزش قطعات تیز شیشه جلوگیری می­کند. از هر دو نوع شیشه اشاره شده در فروشگاه ها، اتومبیل، نرده شیشه ای بالکن و پله و سایر محل هایی که به امنیت و استحکام نیاز است، استفاده می‌نمایند. ضخامت این شیشه‌ها معمولا بین ۴ تا ۲۰ میلی متر (یا اصطلاحا میل) است.

برای درک بهتر تفاوت شیشه لمینت با شیشه سکوریت ویدئو زیر را تماشا کنید:

ابعاد استاندارد شیشه نرده شیشه ای

انتخاب اندازه صفحات شیشه ای بستگی به محل نصب، نوع نصب، میزان هزینه کرد و دیگر عوامل دارد. اما اغلب اندازه های زیر متداول هستند :

  • ارتفاع ۱۲۰ و عرض ۱۶۰ تا ۱۸۰ سانتیمتر برای نرده شیشه ای نیم قاب مناسب است.
  • ارتفاع ۱۲۰ و عرض ۱۸۰ تا ۱۹۰ سانتیمتر هم برای نرده شیشه ای بدون قاب توصیه می­‌گردد.

شایان ذکر است که در موارد خاص، امکان نصب صفحات در اندازه های غیر متداول و شخصی سازی شده، مناسب با شرایط و اماکن ویژه وجود دارد.

 

کارشناسان امر پیشنهاد می‌کنند که برای نرده شیشه ای نیم قاب از ضخامت ۱۰ میل و برای نرده شیشه ای بدون قاب از ضخامت ۱۲ میل استفاده شود. (البته امکان بکارگیری ضخامت‌های کمتر مثل ۸ میل هم برای نرده وجود دارد، اما توصیه مطمئن‌تر بهره‌گیری از شیشه با ضخامت‌های ۱۰ و ۱۲ میلی متری است)

برای مشاوره رایگان و ثبت سفارش با کارشناسان ما در تماس باشید

نرده شیشه ای یا انواع دیگر نرده؟ کدام را انتخاب کنیم؟

در اینجا بصورت مختصر با برخی دیگر از انواع نرده (ساخته شده از سایر مواد) آشنا می شویم:

نرده چوبی:

این نرده‌ها بسیار زیبا بوده و گرما و شمیم طبیعت را همراه خود به داخل ساختمان‌ها می­‌آورند. نرده های چوبی از قدیم الایام در سازه‌ها استفاده می‌شدند و جلوه گری خوبی داشتند.

در گذشته قیمت مناسبی داشته اما در زمان حال، گران محسوب می شود ضمن اینکه تهیه چوب واقعی به ذخایر جنگلی کشورها صدمات غیر قابل جبرانی وارد می‌کند همچنین حشرات و جوندگان (مانند موریانه و موش)، رطوبت، مواد شیمیایی و طول زمان از جمله عوامل مخرب آن‌ها هستند و لذا عمر آن‌ها نسبت به نرده شیشه ای پله و بالکن کمتر است.

نرده چوبی

نرده سنگی:

این نرده بسیار زیبا و مستحکم بوده و در مقابل عوامل محیطی استهلاک ناچیزی دارند، به گونه‌ای که در ساختمان‌های باستانی و باقیمانده از قرن‌های گذشته، همچنان پا برجاهستند.از معایب آن‌ها می توان به وزن سنگین، زمان بر بودن، سختی تعمیر و ترمیم (نبود سنگ هم جنس و هم رنگِ مدل کار شده‌­ی اولیه)، ایجاد مانع در مقابل منظره، دستمزد و هزینه بالای ساخت و نصب اشاره کرد. البته امروزه نرده‌های سنگی را در کارخانه های سنگبری بصورت پیش ساخته موجود هستند.

پایه نرده سنگی پیش ساخته

طلق شیشه ای یا Plexiglass:

نوعی شیشه از جنس آکرلیک (نوعی پلاستیک شفاف) است که نور را از خود عبور می دهد. مناسب ساخت گلخانه های کوچک خانگی، نرده دور استخر، دیواره های مابین میز کارمندان، نورگیرها و … می باشد. قیمت آن ارزان بوده و اوایل نصب همچون نرده شیشه ای بالکن و پله زیباست. لیکن با گذشت زمان، خیلی زود کدر شده و جذابیت خود را از دست می دهد. ضمنا، در مقایسه با شیشه استحکام بالایی ندارد (عوامل محیطی مانند نور خورشید و کُلر موجود در آب موجب خراب شدن آن می‌­شود).

نرده با طلق شیشه ای

نرده توری یا Mesh:

این گونه از نرده ها ارزان قیمت بوده و نصب آنها سریع است (برای نصب موقت، سریع و جابجا کردن مجدد گزینه­یِ مناسبی هستند). آنها چندان استحکام و امنیتی نداشته و درخصوص زیبایی هم که ادعایی نمی توان درباره­شان داشت.

نرده های فلزی:

از نظر استحکام، این مدل مقاومت بهتری نسبت به دو مورد قبلی دارد. نسبتا ارزان بوده، نصب زمان بری ندارند و مدلهای مختلفی از آنها در بازار موجود است. اما استهلاک پذیری بالایی داشته و از جهت زیبایی به پای نرده شیشه ای نمی‌رسند (البته می‌توان جنس مرغوب تر و با زیبایِ بیشتری را با هزینه کرد بالاتر انتخاب نمود). نیاز به نگهداری و رنگ آمیزی مکرر داشته، بسیار سنگین هستند و به آهنگر ماهر برای نصب نیاز دارند.

نرده شیشه ای راه پله

نرده شیشه ای راه پله ا به دلایل مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند و مزایای مختلفی نیز دارند. از این مزایا می توان به ظاهر زیبا و شفاف، افزایش نور و روشنایی و احساس فضایی باز، نگهداری آسان و امکانات ایمنی اشاره کرد. با این وجود، مهم است که هنگام استفاده از نرده شیشه ای راه پله، استانداردها و مقررات مربوط به ساخت و نصب آنها را رعایت کرده و از مواد با کیفیت و افراد متخصص و با تجربه بالااستفاده شود. همچنین، توجه به ایمنی و استفاده از تجهیزات ایمنی نیز حیاتی است.

با توجه به موارد ذکر شده، منطقی به نظر می رسد که هنگام بازسازی یا ساخت ساختمان، به گونه‌ای سرمایه گذاری کنیم که هر روز به تعمیر و تعویض نرده ها نیاز نباشد. بنابراین، با دقت نظر و انتخاب درست از میان نرده های شیشه ای، می­‌توان ضمن بهره بردن از منظری زیبا و چشم نواز، تقریبا برای همیشه مانع ایجاد هزینه های اضافی و سربار شویم. در ادامه به بررسی مقررات کشوری درخصوص نصب نرده ها می پردازیم:

مقررات ملی نصب نرده یا حفاظ

مطابق مقررات ملی نصب نرده یا حفاظ (موضوع الزامات عمومی ساختمان، مصوب سال ۱۳۹۲)سازندگان به رعایت موارد زیر ملزم هستند:

  • ارتفاع نصب از سطح زمین یا پشت بام، باید حداقل ۱۱۰ سانتیمتر و از لبه پله یا سطوح شیب دار حداقل ۹۰ سانتیمتر باشد.
  • فاصله بین دو ستونِ عمودی نرده نباید بیشتر از ۱۱ سانتیمتر در نظر گرفته شود. ضمنا اگر نرده‌ها تزیینی و دارای شکل و طرح خاصی هستند نیز نباید از هیچ جای آنها، توپی به قطر ۱۱ سانتیمتر عبور کند.
  • در صورت نصب نرده شیشه ای، بکار گیری شیشه های سکوریت یا لمینت الزامی است.

نکاتی درباره انتخاب نرده شیشه ای

اگر تصمیم به تهیه نرده دارید، می‌بایست نکاتی درباره انتخاب نرده شیشه ای مناسب را مد نظر بگیرید:

  • انتخاب شرکتی که تجربه، تخصص و مجوزهای لازم در این خصوص را داشته  و قابل اطمینان باشد.
  • شیشه‌ها از جنس سکوریت یا لمینیت با ضخامت حداقل ۱۰ میل باشند تا در مقابل اصابت اجسام و تغییرات دمایی مقاومت لازم را نشان دهند.
  • قبل از عقد قرارداد، با مشاوره از تمامی زوایا، هزینه‌های احتمالی نصب و اینکه کدام مدل مناسب محل شماست آگاه شوید در این خصوص می‌توانید از مشاوره رایگان شرکت پنجره شهر بهره ببرید.
  • انواع طرح‌ها و مدل‌های مختلف را شخصا بررسی کنید تا زیباترین و هماهنگ‌ترین مدل را با توجه به راهنمایی‌های کارشناسان شرکت برای نصب انتخاب کنید.
  • قیمت‌ها و البته کیفیت، نحوه اجرای کار و پیشینه‌ شرکت‌ها را با هم مقایسه کنید.
  • اگر می‌خواهید ضمن بهره بردن از نور محیط، حریم خصوصی تان هم حفظ شود، شیشه‌­ مات انتخاب کنید، اما اگر می‌خواهید نرده‌ها باشند اما نباشند!!!، شیشه‌­ی شفاف (غیر مات) و مدل بدون قاب نرده شیشه ای را برگزینید.
  • در کنار سطوح شیب دار و راه پله‌ها، حتما از هندریل استفاده کنید و هزینه آن را برای حفظ سلامتی استفاده کنندگان به جان بخرید.
  • در صورت نیاز به هندریل، آن را براساس نوع طراحی نرده شیشه ای انتخاب و اجراء کنید و بدنبال مدل‌های صرفا ارزان یا گران نباشید.

خلاصه کلام ، با سنجیدن مزایا و معایب این نوع نرده و هندریل های مخصوص آن و سبک و سنگین کردن همه جوانب، اگر تصمیم به بازسازی، نوسازی، تعمیر، ترمیم یا ساختن یک سازه جدید دارید، بکار گیری و نصب نرده شیشه ای و هندریل های فوق العاده زیبا گزینه بسیار مناسبی برای شماست. چرا که با مزایایی که دارد جلوه­ ی دیگری به ساختمان شما داده و آن را امروزی، شکیل، دل نشین، وسیع و پر نور باز نمایی می کند.

شرکت پنجره شهر هم در مشاوره، انتخاب و نصب این نرده های چشم نواز یار و کمک شما خواهد بود.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

۳۹ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *