شیشهای که بر اثر گذراندن فرایندی مکانیکی حرارتی، گرم و سرد شده و اکنون مقاومت بالایی نسبت به دما پیدا کرده است را شیشه سکوریت میگویند. این شوک دمایی باعث میشود که مقاومت این شیشه در برابر فشار و ضربه بالا برود.
فرایند ساخت شیشه سکوریت
فرایند تولید شیشههای سکوریت یک عملیات حرارتی است که بر روی شیشههای ساختمانی انجام میشود. البته این فرایند قابل انجام بر روی انواع شیشهها مانند شیشههای رنگی، چاپ شده، رفلکتیو و … نیز میباشد. این عملیات شامل گرم کردن یکنواخت شیشه است تا جایی که به نرم شدن آن بیانجامد که این امر در دمایی بالاتر از ۷۰۰ درجه سانتی گراد صورت میگیرد. پس از انجام این کار، شیشه با استفاده از دمیدن هوای سرد به سطح و اطراف آن سریعا سرد میشود.
این بدین معناست که در طی این فرایند ابتدا شیشه را تا مرز ۷۰۰ درجه سانتی گراد گرم میکنند و سپس به سرعت آن را در معرض هوای سرد قرار میدهند.

مزایای شیشه سکوریت
ایمنی بالای شیشه سکوریت
این محصول هنگام ضربه خوردن و در لحظه شکستن به جای تبدیل شدن به تکههای تیز به بخشهای کوچک و ریزدانه تقسیم شده و مانند شن ریزه فرود میآیند. این فرایند موجب میشود که شیشه خرد شده و به کسی آسیب نرسانده و با کمترین خطر خرد شوند.
مقاومت بالای شیشه سکوریت
این محصول در برابر شوکهای حرارتی (گرم و سرد شدن، تابش نور و حرارت و سرمای مداوم) مقاومت مناسب و قدرت تحمل بالا دارد و همین موضوع آن را به شیشهای محبوب برای فعالیتهای ساختمانی و ایمنی تبدیل کرده است.
تنوع
اگر به تنوع دکوراتیو و استفاده از رنگهای متنوع علاقه مندید، میتوانید از انواع طرحها و رنگهای شیشه سکوریت نیز استفاده نمایید.


شیشه سکوریت در ساختمان سازی
قوانین و مقررات بسیاری در مورد استفاده از شیشه وجود دارد و بسیاری قوانین استفاده از شیشه معمولی را رد شرایط خاص ممنوع کرده است. شیشه سکوریت را میتوان در تمام نقاط خانه و ساختمانها مورد استفاده قرار داد. صنایع ساختمانی از جمله صنایعی میباشد که به طور گسترده و فراوانی از شیشه سکوریت در جای جای آن استفاده میشود.
دربهای شیشهای بدون قاب یا دربهای کشویی، برای محافظت بیشتر از شیشه سکوریت استفاده میشود. شیشه سکوریت به طور معمول در پنجرههای بیرونی بسیاری از خانهها، به ویژه در تمام خانههای شیشهای مدرن، به دلیل دوام آن استفاده میشود. علاوه بر شیشه درب و پنجره، در خانههای امروزی از شیشه برای پوشش بالکنها، آلاچیقها و تراسها و … استفاده میشود.

موارد مصرف شیشه سکوریت
به علت ایمنی بالا در مکانهای عمومی که ایمنی و مقاومت در برابر ضربه و حرارت حرف اول را میزند قابل استفاده میباشند. از جمله موارد مصرفی شیشههای سکوریت :
- شیشه های دوردوشی
- نمای شیشه ای ساختمانها
- پارتیشن های اداری و تزئینی
- درب های اتوماتیک شیشهای
- درب های شیشهای ساختمان
- استفاده در صنعت خودرو سازی




تفاوت های شیشه سکوریت و شیشه معمولی
مقاومت در برابر حرارت و گرما
مقاومت شیشه سکوریت در برابر گرما و حرارت بیشتر از شیشه معمولی است و میتوانید تا سه برابر بیشتر از شیشه معمولی گرما و شوک حرارتی را تحمل کند.
قابلیت برش مجدد
شیشه معمولی امکان برش مجدد در ابعاد و اندازههای دلخواه را دارد، در حالی که شیشه سکوریت چنین قابلیتی ندارد. شیشه سکوریت قبل از سفارش باید به صورت دقیق اندازه گیری شود و کلیه عملیات مورد نیاز از قبیل برش، سوراخکاری، لول زنی و … قبل از عملیات سکوریت شدن بر روی آن اعمال میشود.
استحکام و امنیت
مهمترین تفاوت شیشه سکوریت و شیشه معمولی در استحکام و امنیت بالاتر شیشه سکوریت است. شیشه سکوریت با ضخامت یکسان، مقاومت بیشتری در برابر شکستن در اثر ضربه فشار نسبت به شیشه معمولی دارد. نکته مهم بعدی، امنیت شیشه سکوریت میباشد. اگر فشار یا ضربه وارد شده به شیشه سکوریت به حدی زیاد باشد که منجر به شکستن آن شود، شیشه سکوریت به ذرات ریز غیر برنده شکسته میشود، در حالیکه شیشه معمولی به صورت قطعات نسبتا بزرگ و برنده و خطرناک شکسته خواهد شد.

قیمت شیشه سکوریت
با توجه به انجام عملیات ویژه سکوریت کردن، بدیهی است که قیمت شیشه سکوریت بیشتر از شیشه معمولی باشد. قیمت شیشه سکوریت بسته به ضخامت، نوع و ابعاد متغیر میباشد و بر حسب متر مربع محاسبه میگردد. برای خرید شیشه سکوریت در مازندران با پنجره شهر در تماس باشید
شرکت پنجره شهر تولید و عرضه کننده انواع درب و پنجره دوجداره upvc ، توری پلیسه، پرده های مدرن و … میباشد. جهت خرید شیشه سکوریت در مازندران، سفارش محصولات و یا دریافت مشاوره با کارشناسان ما تماس بگیرید یا به اینستاگرام پنجره شهر مراجعه نمایید
مقاومت شیشه های لمینت از سکوریت بیشتره ؟
با سلام … بله مقاومت شیشه های لمینت به مراتب بیشتر از شیشه های سکوریت می باشد.
عجب سایتی