نمای شیشه ای ساختمان

در برهه‌های مختلف زندگی بشر نماهایی مختلف و متنوع برای ساختمان استفاده شده است که هر کدام از آن‌ها بسته به نوع طراحی و ساخت از مزایا و معایبی برخوردار بوده‌اند. یکی از این نوع نماها را می‌توان نمای شیشه ای ساختمان دانست که امروزه در ساختمان‌های مختلف استفاده می‌شود.

نمای بیرونی ساختمان‌ها تاریخچه‌ای بسیار طولانی دارد، در گذشته برای تزئین ساختمان‌ها از گیاهان، پوست حیوانات و استخوان‌ها استفاده می‌کردند تا نمای بیرونی خانه‌هایشان را زیباتر جلوه دهند، اما اکنون با پیشرفت تکنولوژی و پرورش فن معماری، روش‌ها و ابزارهای زیباسازی نمای بیرونی ساختمان تغییر کرده و امروزه ما از نمای شیشه‌ای برای جلوه دادن به قسمت بیرونی ساختمان‌ها استفاده می‌کنیم که با ترکیبی از انواع مختلف شیشه‌ها و سازه‌ها طراحی می‌گردد.

در اوایل قرن بیستم استفاده از شیشه وارد یک دوره جدید شد که آن را معماری مدرن نامیدند. سپس استفاده از شیشه در نمای ساختمان ها پر رنگ تر شد و محبوبیت خاصی پیدا کرد، به طوری که می توان گفت امروزه جزء اولین نماها می باشد که در برج های لوکس به کار برده می شود.

انواع نمای شیشه‌ ای

نمای شیشه ای بنا به کاربردی که دارند در داخل و خارج از ساختمان از انواع مختلفی برخوردار هستند. در ادامه به برخی از پرکاربرد‌ترین انواع نمای شیشه ای ساختمان اشاره‌ای خواهیم داشت.

نمای شیشه ای کرتین وال

نمای کرتن وال یکی از نماهای مدرن با ترکیب پروفیل‌های آلومینیومی به عنوان سازه و لاستیک‌های آب‌بندی و هوابندی و اتصالات نصب می‌باشد. نمای کرتین وال مزایای زیادی دارد که یکی از این مزایا این است که با استفاده از نرم افزارهای مخصوص، فشار و باد و فشار باد مرده روی نمای ساختمان را محاسبه کرده که با این شیوه ایمنی نما در برابر مخاطرات جوی از جمله باد و باران بسیار بالا می‌رود. این نوع نما از جذاب‌ترین نماهای مدرن است که تولید آن به صورت کاملا صنعتی است و با شرایط تعبیه‌ای که دارد، انعطاف پذیری بسیار ویژه‌ای در برابر زلزله و نشت‌های احتمالی ساختمان پیدا می‌کند. برای اطلاعات بیشتر در مورد نمای کرتین وال می توانید ویدئو زیر را مشاهده نمایید. ویدئوهای بیشتر در آپارات پنجره شهر

از جمله برتری های نمای شیشه ای کرتین وال:

  • نبود محدودیت در رنگ فریم
  • امکان استفاده از بازشوی پنهان در نما
  • تعبیه راحت شیشه و راحتی در عوض کردن آن
  • فعالیت مستقل هر کدام از فریم‌ها در مقابله با زلزله
  • امکان بهره گیری از رنگ‌های گوناگون در نمای ساختمان

بیشتر بخوانید: نما مدرن شیشه ای

نمای شیشه ای اسپایدر

در این مدل از شیشه‌های دوجداره ۶میلی متری استفاده می‌شود که یک لایه پلاستیک ۲میلی متری در بین دو لایه شیشه آن قرار گرفته است. این مدل نماها به صورت خود ایستا هستند که به صورت اتصالات نقطه‌ای (عنکبوتی شکل) به سازه نما متصل می‌شوند. نوع اسپایدر بهترین نوع اتصال است که با حداکثر دید و کمترین میزان فریم و بالاترین سطح ایمنی در نمای ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نمای شیشه ای اسپایدر که به وسیله‌ی پایه‌های اسپایدر بر روی ساختمان نصب می‌گردد یک مزیت بسیار قابل توجه نسبت به نمونه‌های دیگر شیشه‌ای در ساختمان دارد و آن هم ارائه نما و دید یکپارچه است که در ساختمان ایجاد می‌شود. از نمای اسپایدر بیشتر در مکان‌های صنعتی، اداری و تجاری استفاده می‌شود. تنوع در ساختار سازه‌ای در نمای اسپایدر بیشتر است به طوری که از سیستم سازه‌های خرپا فلزی، کابلی و شیشه‌ای استفاده می‌شود. که با توجه به شرایط محیطی و همچنین نظر و سلیقه معماری در طراحی سازه از آن استفاده می‌شود.

با گسترش سبک‌های مدرن در ساختمان، نمای شیشه‌ای اسپایدر، حداکثر دید با کمترین میزان استفاده از فریم و فلزات با بالاترین سطح ایمنی و ایزولاسیون را امکان پذیر می‌کند.

بیشتر بخوانید: آسانسور شیشه ای نما

نمای شیشه ای
نمای شیشه ای

نمای شیشه ای یونیتایزر

نمای یونیتایزر یک نوع نمای شیشه ای یکدست و یکنواخت شده است که به صورت پیش ساخته در کارخانجات تهیه شده و به راحتی بر روی نمای بیرونی ساختمان نصب می‌گردد. مزیت بزرگ نمای یونیتایزر را می‌توان مقاومت این نوع از نما در برابر لرزه‌های زلزله دانست که به دلیل انعطافی که در قسمت‌های اتصال آن وجود دارد ایجاد خواهد شد.

سازه های شیشه ای
سازه های شیشه ای

نمای شیشه ای فریم لس

در نمای شیشه ای فریم لس یا همان نمای شیشه‌ای یوچنل با استفاده از پروفیل‌های فلزی، سطح نما را شبکه بندی می‌کنند و فریم نما داخل این شبکه‌ها قرار می‌گیرد. لاستیک‌های مخفی در این فریم‌ها برای هوابندی و آب بندی نما تعبیه شده است تا شیشه به آسانی روی آن‌ها قرار بگیرد. در مدل فریم لس، شیشه‌ها با فاصله کمی نسبت به یکدیگر و بدون هیچ عنصر اضافی قرار می‌گیرند. این سیستم بیشترین سطح شیشه بر روی نما را خواهد داشت.

در این نوع از اجرای نمای شیشه ای ساختمان، امکان نصب آسان برای اجرا کنندگان آن فراهم است و به دلیل نداشتن محدودیت در انتخاب رنگ فریم به معماران حق انتخاب و تنوع بیشتری را می‌دهد.

نمای شیشه ای ساختمان
نمای شیشه ای ساختمان

ساختمان شیشه ای دو پوسته

ساختمان شیشه ای دو پوسته ساختمان می‌تواند جهت محافظت و عایق بندی ساختمان در برابر آلودگی صوتی و جوی و محیطی کاربرد بسیار زیادی داشته باشد. این نوع نما معمولا با فاصله‌ای بیش از چهل سانتی متر نسبت به نمای اصلی ساختمان ایجاد می‌شود و محلی برای رفت و آمد مابین این نما و جداره اصلی برای نظافت در نظر گرفته می‌شود.

ساختمان شیشه ای
ساختمان شیشه ای

نمای شیشه ای هندریل

عملا هندریل را می‌توان یک محافظ و یا انواع نرده شیشه ای برای حفاظت از محیط‌های مرتفع و راه پله‌ها دانست ولی از آنجا که استفاده از هندریل برای زیبایی ساختمان به جای نرده‌های فلزی نیز قابل استفاده و کاربرد است می‌توان هندریل را نیز یکی از نماهای ویژه شیشه‌ای دانست که معمولا در محیط‌های داخلی ساختمان قابل استفاده خواهد بود.

نرده شیشه ای فیکس پوینت
انواع نمای شیشه ای

مزایای نمای شیشه ای

  • تنوع رنگی
  • عایق حرارت
  • مقرون به صرفه
  • سرعت اجرای بالا
  • ظرافت و زیبایی چشم نواز
  • افزودن زیبایی به نمای خارجی ساختمان
  • کنترل کننده و عایق صوتی
  • بالا بردن امنیت و ایمنی ساختمان
  • جلوگیری از ورود اشعه ماوراء بنفش
  • امکان ورود نور طبیعی در هنگام روز
  • تامین دید یکپارچه برای افراد داخل ساختمان
  • سرعت در اجرای نما

بیشتر بخوانید: انواع شیشه های ساختمانی

قیمت نمای شیشه‌ای

بسته به نوع نمای شیشه‌ای موردنیاز برای اجرا، قیمت تمام شده‌ی کار متفاوت می‌باشد. بنابراین قیمت قطعی نمی‌توان از نمای شیشه‌ای ارائه داد و باید براساس شکل و ساختار نمای ساختمان، نمای شیشه ای طراحی شود. بعد طرح نهایی آنالیز شود. عوامل موثر در قیمت نمای شیشه‌ای کاملا تابع شکل و ساختار پروفیل‌ها، نوع سیستم بکار رفته، انواع متفاوت یراق آلات مورداستفاده و نوع شیشه بکار رفته در نما می‌باشد.

از آنجا که از سازه‌های نگهدارنده بسیار متنوعی در نمای کرتین وال می‌توان استفاده کرد، قیمت نمای شیشه‌ای کرتین وال هم متفاوت است. از عوامل تاثیر گذار روی قیمت نمای کرتین وال، وزن پروفیل و سازه‌ها، نیروهای وارده و سیستم سازه‌ای بکار رفته هستند.

شرکت پنجره شهر تولید و عرضه کننده انوع درب و پنجره دوجداره، اسکای لایت، سقف شیشه ای، توری پلیسه، شیشه لمینت و… می‌باشد. جهت سفارش محصولات و یا مشاوره با کارشناسان پنجره شهر تماس بگیرید.

نمای شیشه ای به چه صورتی نصب می‌شود؟

نمای شیشه ای معمولاً با ترکیب شیشه و قطعات فلزی یا آلومینیومی نصب می‌شود که با روش های مختلف به ساختمان متصل می‌شوند.

آیا نمای شیشه ای در برابر تغییرات آب و هوا مقاوم است؟

بله، اکثر نماهای شیشه ای مقاوم در برابر باران، برف، و تغییرات دما هستند.

آیا نمای شیشه‌ای به مصرف انرژی ساختمان کمک می‌کند؟

بله، با ایجاد نورپردازی طبیعی و کاهش نیاز به روشنایی مصنوعی، نمای شیشه‌ای می‌تواند به کاهش مصرف انرژی ساختمان کمک کند.

پروژه های اجرایی پنجره شهر

پروژه کرتین وال دریاکنار1
پروژه کرتین وال دریاکنار۱
پروژه پنجره دوجداره آلومینیوم دریاکنار
پروژه پنجره دوجداره آلومینیوم دریاکنار
پروژه کرتین وال دریاکنار
پروژه کرتین وال دریاکنار
نمای کرتین وال نور
نمای شیشه ای کرتین وال نور
پروژه کرتین وال خزرشهر
پروژه کرتین وال خزرشهر
پروژه نمای کرتین وال بیمارستان آمل
پروژه نمای کرتین وال بیمارستان آمل
پروژه پنجره آلومینیوم و نمای کرتین وال و نرده شیشه ای
پروژه پنجره آلومینیوم و نمای کرتین وال و نرده شیشه ای
نمای کرتین وال نور
نمای شیشه ای کرتین وال نور
۵/۵ - (۴ امتیاز)

۴ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *