شیشه نشکن پنجره

شیشه نشکن پنجره


شیشه لمینت نوعی شیشه ایمنی است که شامل دو یا تعداد بیشتری از لایه‌های شیشه همراه با لایه‌های طلق PVB طی یک فرایند ترکیبی فشار و دما بوجود می‌آید. شیشه لمینت مقاومت بالاتری در مقابل به ضربه نسبت به شیشه‌های معمولی دارد. این شیشه‌ها نیز مانند سایر شیشه‌ها می‌شکنند اما بعد از شکستن و خردشدن تکه‌های آن از هم نمی‌پاشند و پیوستگی خود را حفظ می‌کند.

امروزه استفاده از دیوارها و پنجره‌های شیشه‌ای در بسیاری از بانک‌ها، بیمارستان‌ها، نمای شیشه ای، شیشه‌های ضدسرقت، شیشه ضد گلوله، استخرها، نورگیرها، اسکای لایت بازشو و بطور کلی در مواردی که امنیت و ایمنی در اولویت باشند بسیار رواج یافته است. نمای شیشه لمینت ، زیبایی بی‌نظیری به ساختمان می‌دهد و این امکان را به افراد داخل ساختمان می‌دهد که به فضای بیرون مشرف باشند و از منظره بیرون لذت ببرند. در این میان مهم‌ترین چیزی که مورد توجه افراد در انتخاب شیشه واقع می‌شود امنیت آن است. بالا بودن امنیت و مقاومت شیشه در برابر ضربه از اهمیت ویژه‌ای در بین مصرف کنندگان این متریال برخوردار است. این شیشه ها با اندازه ها، قطرها و رنگ های متنوع و با اشکال هندسی مختلف (صاف یا خم) تولید می‌شوند.


تاریخچه شیشه لمینت

شیشه لمینت را یک شیمیدان فرانسوی به نام “ادوارد بندیکناس” در سال ۱۹۰۳ اختراع کرد. وی در هنگام کار در آزمایشگاه مشاهده کرد فلاسک شیشه‌ ای پوشش داده شده با نیترات سلولز (نوعی پلاستیک) بعد از شکسته شدن خراب و متلاشی نمی‌شود و تکه شیشه‌های شکسته شده در کنار هم پیوسته باقی ماندند. وی از این مشاهدات الهام گرفت و از آن جهت تهیه شیشه لمینت استفاده نمود. برای اولین بار از این اختراع در جنگ جهانی اول برای تهیه شیشه ماسک گاز استفاده شد و سپس در سال ۱۹۳۹ کمپانی فورد بکار بردن شیشه لمینت را در صنعت خودروسازی آغاز کرد.

قیمت شیشه نشکن
قیمت شیشه نشکن
شیشه نشکن
شیشه نشکن

ساختار شیشه لمینت

با تغییراتی که روی ضخامت شیشه صورت می‌گیرد می‌‌توان مقاومت آن را در برابر ضربه بالا برده و یا به وسیله pvb پیوستگی شیشه را هنگام خردشدن حفظ نمود. اگر شیشه لمینت را با شیشه معمولی و با ضخامت یکسان مقایسه کنیم می‌بینید که شیشه لمینت مقاومت بالایی حدود ۵ برابر شیشه معمولی دارد. پوشش PVB که به سطح شیشه اضافه می‌شود نیروی ضربه وارد شده به شیشه را می‌گیرد و مانع پخش شدن ذرات شیشه به اطراف می‌شود. شیشه معمولی یا خام در اثر ضربه خورد می‌شود و تکه‌های خردشده لبه‌های تیز و برنده دارند اما شیشه چندلایه اگر بشکند به تکه‌های کوچک با لبه‌های صاف می‌شود. بدین صورت سبب کاهش خطرات ناشی از شکستگی شیشه می‌شود.

شیشه نشکن پنجره
شیشه نشکن پنجره

مزایای استفاده از شیشه نشکن

استفاده از شیشه نشکن در ساختمان‌ها نیز به مزایای زیادی منجر می‌شود که می‌توان به برخی از آن‌ها اشاره کرد:

ویژگی شیشه نشکننتیجه
عایق صداحذف صداهای ناهنجار محیط
جلوگیری از اشعه UVدوام بیشتر لوازم و اشیا محیط
مقاومت در برابر ضربهشیشه‌ها به راحتی با ضربه نمی‌شکند
عدم ایجاد بریدگیحفاظت افرادپس از برخورد با شیشه حتی پس از شکستن
حفظ یکپارچگی حتی پس از شکستحفاظت افراد در برابر ریزش و ایجاد حائل
حفاظت گرمایی و کاهش نور(شیشه Low-E یا رفلکس)حفظ بهتر دمای داخل با مصرف کمتر انرژی و تنظیم نور مناسب محیط

عایق صوتی :

شیشه لمینت در برابر عبور صدا مقاومت بالایی دارند. از انتقال آلودگی صوتی جلوگیری می‌کنند و نوعی عایق صوتی محسوب می‌شوند.

عایق حرارتی :

شیشه‌های لمینت در برابر شرایط مختلف آب و هوایی بسیار مقاوم بوده و در برابر گرما و سرما مقاومت خود را حفظ می‌کنند. و دچار ترک خوردگی نمی‌شوند.

مقاومت در برابر ضربه :

به دلیل پیوستگی ذرات شیشه لمینت در هنگام خردشدن، احتمال پرتاب خرده شیشه‌ها به اطراف به صفر می‌رسد. و خسارت و خطر ناشی از شکستگی شیشه کاهش می‌یابد.

ایمنی :

به دلیل بالا بودن امنیت شیشه‌های نشکن از نوع شیشه هدر ساختمان‌های مرتفع و آسمان خراش‌ها به وفور استفاده می‌شود. همچنین شیشه لمینت در برابر حوادث گوناگون مانند زلزله ، وزش باد شدید، طوفان و آتش سوزی و غیره مقاومت بالایی دارند. و امنیت ساکنین سختمان را فراهم می‌آورند.

کاهش اثرات UV :

عبور مستقیم نورخورشید از شیشه‌های معمولی باعث کمرنگ و کدر شدن وسایل داخل ساختمان می‌شود. علت اصلی فرسودگی و کدری مبلمان، فرش، پرده و سایر لوازم منزل تغییرات شیمیایی ایجاد شده توسط اشعه uv خورشید است. شیشه‌های چندلایه لمینت به دلیل مجهز بودن به عوامل جذب uv تا حدی اشعه خورشید را جذب کرده و از ورود مستقیم آن به ساختمان جلوگیری می‌کند.

تاثیر شیشه لمینت با ضخامت‌های مختلف شیشه فلوت و لایه PVB بر روی عوامل مختلف:

نوع شیشه لمینتضخامت PVB
(mm)
درصد عبور نوربازتاب نورعبور UVجذب انرژی خورشیدمیزان عایق صوتی
(dB)
هدایت گرمایی
(Ug)
۱شیشه ۴و۴۰.۳۸۸۷%۸%۴.۱%۲۳%۳۳۵.۷
۲شیشه ۴و۴۰.۷۶۸۶%۸%۱.۲%۲۵%۳۳۵.۷
۳شیشه ۶و۶۰.۷۶۸۵%۸%۱.۲%۳۰%۳۵۵.۶
۴شیشه ۸و۸۰.۳۸۸۲%۷%۳.۰%۳۵%۳۶۵.۴
۵شیشه ۸و۸۰.۷۶۸۲%۷%۱.۰%۳۶%۳۶۵.۴

ضخامت بیشتر لایه PVB بر میزان عبور اشعه UV تاثیر بسزایی دارد

کاربرد شیشه لمینت

  • آسانسورها
  • کف شیشه‌ ای
  • درب‌های ورودی
  • پنجره‌های ساختمان تجاری و مسکونی
  • گلخانه‌ها
  • ویترین فروشگاه‌ها

و در کل هرجایی که به شیشه مقاوم نیاز دارد، از شیشه لمینت استفاده می‌شود.

شیشه لمنیت در ابعاد زیر توسط مجموعه پنجره شهر در شمال کشور قابل تامین

بیشتر بخوانید: پله های شیشه ای

قیمت شیشه لمینت
قیمت شیشه لمینت
شیشه نشکن پنجره
شیشه نشکن پنجره

فوتولمینت کردن شیشه های معمولی

فوتولمینت کردن شیشه به معنی لمینت کردن یک طرح گرافیکی درون شیشه است. در اجرای این روش می‌توان از پارچه، طلق یا چاپ مستقیم شیشه بهره برد. در لمینت پارچه، پارچه دلخواه بین دو شیشه قرارگرفته و به طور دائم لمینت می‌شود. گاهی برای استفاده از شیشه‌های رنگی در نما، برای بالا بردن ضریب ایمنی، شیشه‌های رنگی را لمینت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: آسانسور شیشه ای

قیمت شیشه نشکن پنجره
قیمت شیشه نشکن پنجره
شیشه نشکن
شیشه نشکن

شرکت پنجره شهر تولید و عرضه کننده انواع درب و پنجره دوجداره، توری پلیسه، پرده مدرن و … می باشند. جهت سفارش محصولات و یا مشاوره رایگان با کارشناسان ما تماس بگیرید.

۵/۵ - (۴ امتیاز)

۷ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *