نمای کرتین وال


در این مقاله از پنجره شهر به دنبال آن هستیم تا درباره کرتین وال این نمای شیشه ای جدید برای انواع و اقسام ساختمان‌ها، اطلاعات کافی و جامعی را به دست آوریم.

نمای کرتین وال از آن دست از نماهای ساختمان است که در نگاه اول می‌تواند جلب توجه کند. نمای زیبا برای هر ساختمان و خانه‌ای سبب می‌شود تا جذابیت ظاهری آن مجموعه بیشتر شود. حتی نمای ظاهری ممکن است در شناخته شدن مجموعه‌های ساختمانی نیز تأثیر داشته باشد و سبب شود تا مجموعه‌ای در یک شهر معروف و مشهور شود. از همین رو انتخاب نمای مناسب برای ساختمان، خصوصاً نمای بیرونی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

اجرای کرتین وال و نرده شیشه ای ویلا دریا کنار توسط تیم پنجره شهر:


آنچه در ادامه خواهید خواند:

نمای کرتین وال چیست و چگونه به کار می‌رود؟

نمای کرتین وال نوعی نمای شیشه‌ ای است که به‌عنوان یک دیوار غیرسازه‌ای شناخته می‌شود. غیرسازه‌ای بودن این نما به معنای آن است که این سیستم وزن هیچ بخشی از ساختمان را تحمل نمی‌کند. این سیستم‌ها به‌طورمعمول با استفاده از نوعی پیچ و یا جوش به ساختار ساختمان متصل می‌شوند.

ممکن است به نظر برسد فشار این نما بیش از دیگر نماها بوده و وزن زیادی را بر روی ساختمان وارد می‌آورد. اما نکته مهم و اصلی در استفاده از این نوع نمای شیشه‌ای این است که نمای کرتین وال ساختاری کاملاً خود ایستا دارد که بر روی دیگر اجزای سازه ساختمان فشاری وارد نمی‌کند! درواقع هر نیرویی بر دیوارهای این سازه فرود می‌آید، از طریق خط کف به ساختمان منتقل می‌شود و فشار وارده بر روی شیشه تا اصل ساختمان وجود ندارد.

بیشتر بخوانیذ: قیمت نرده شیشه ای بالکن

از آنجایی که دیوارهای پرده غیرسازه‌ای هستند، می‌توان آن‌ها را از مواد سبک‌تر نیز ساخت. معمولاً مصالح اصلی کرتن وال شیشه‌ای قاب فولادی یا آلومینیومی است. اگرچه می‌توان از پانل‌های فلزی یا سنگ نازک سرامیک خشک نیز به جای شیشه استفاده کرد تا وزن سبک‌تری برای این محصول ایجاد شود.

قیمت کرتین وال

محصولقیمت هر مترمربع (به تومان)
نمای کرتین وال۱.۶۰۰.۰۰۰

اجرای نمای کرتین وال مازندران

شرکت پنجره شهر با سال‌ها تجربه در زمینه طراحی و اجرای نمای کرتین وال در مازندران، آماده ارائه خدمات حرفه‌ای به مشتریان خود می‌باشد. تیم متخصص ما با استفاده از جدیدترین تکنولوژی‌ها و مواد با کیفیت، نمایی مدرن و شگفت‌انگیز برای ساختمان‌های شما ایجاد می‌کند. ما با تاکید بر استحکام، زیبایی و عایق‌بندی حرارتی و صوتی، محیطی دلپذیر و کارآمد برای شما به ارمغان می‌آوریم. اعتماد شما سرمایه ماست و هدف ما جلب رضایت کامل شما از پروژه‌های اجرایی‌مان است.

اجرای پنجره کرتین وال ویلا دریا کنار توسط تیم پنجره شهر:


ویدئوهای بیشتر در آپارات پنجره شهر

اجزای نمای کرتین وال

ساختمان اصلی کرتین وال همانطور که اشاره کردیم از پروفیل لامل و شیشه‌های تک جداره یا شیشه دوجداره سکوریت و لمینت، تشکیل شده است:

لامل

لامل در حقیقت همان سازه آلومینیومی است که شیشه‌ها روی آن قرار می‌گیرند. این لامل ها در دو جهت افقی و عمودی نصب می‌شوند و فضایی مشبک و مناسب جهت نصب صفحات شیشه‌ای ایجاد می‌کنند. لامل‌های افقی، ترنسم و لامل‌های عمودی، مولیون نام دارند. لازم به ذکر است که در اجرای سیستم‌های نمای کرتن وال، به طور معمول لامل افقی (ترنسم) در سایز طولی کوچکتری نسبت به لامل عمودی (مولیون) ارائه می‌شود، اما عرض لامل‌ها باید با هم برابر باشند. اختلاف سایز در طول لامل‌ها به این دلیل است که بیشترِ بارِ شیشه بر روی مولیون (لامل عمودی) خواهد بود، اما به دلیل زیبایی بصری نما از داخل، برخی از معماران و طراحان، اندازه طولی ترنسم و مولیون را با توجه به ظرافت و طراحی نما، با هم برابر در نظر می‌گیرند.

ساختار سیستم نمای کرتین وال آلومینیومی مدل درپوش دار فیس کپ
نمای شیشه ای کرتین وال

انواع لامل کرتن وال

  • کرتین وال-لامل فولادی (Steel Curtainwall) : این نوع لامل که جنس آن از فولاد است، به علت وزن بالاتر از آلومینیوم و خاصیت عایق بندی پایین، مناسب فضای کرتین وال نمی‌باشد.
  • کرتین وال-لامل چوبی (Timber Curtainwall) : لامل چوبی در سیستم کرتین وال، به علت این که در حجم زیادی دچار خوردگی می‌شوند، خیلی زود از بین می‌روند.
  • کرتین وال-لامل آلومینیوم (Aluminium Curtainwall) : در سیستم کرتین وال، لامل‌های آلومینیمی بهترین نوع می‌باشند و در اکثر پروژه‌های نصب نمای کرتین وال، از لامل‌های آلومینیمی استفاده می‌شود.

عایق بندی در لامل

نمای لامل به شکلی طراحی شده که بتوان هرچه بهتر آنها را عایق نمود و از ساختمان در برابر نیروهای جوی و زیست محیطی محافظت کرد. به این منظور در طراحی مقاطع آلومینیومی (لامل)، شیارهایی تعبیه شده است که بتوان لاستیک‌های مخصوصی به نام لاستیک‌های EPDM، جهت اعمال ترمال بریک (thermal break) به سازه را به آن متصل نمود. برای بالا رفتن سطح عایق بندی کار در بعضی سیستم‌های نمای کرتن وال از لاستیک‌های پلی آمید نیز استفاده می‌شود و استفاده از ترمال بریک در هر سیستم کرتین وال، مختص به خود آن سیستم طراحی خواهد شد. سیستم‌های نمای لامل به دلیل شکل ظاهری و اعمال عایق‌های حرارتی، از درجه عایق بندی بالایی برخوردار است و نفوذ پذیری در این نوع نما امکان پذیر نمی‌باشد.

شیشه کرتن وال

در نمای کرتین وال از شیشه سکوریت و یا شیشه لمینت تک جداره و دوجداره استفاده می‌شود. پنل های شیشه‌های به کار برده شده در این مدل به گونه‌ای تعبیه می‌شود که می‌تواند هم به صورت ثابت و هم به صورت کشویی قرار گیرد تا در صورت لزوم باز شود.

اجرای پنجره کرتین وال استدیو در بابلسر توسط تیم پنجره شهر:


انواع نمای شیشه ‌ای کرتین وال

کرتین وال‌ها می‌توانند نمای ظاهری مختلفی داشته باشند. نمایی که خود به چند دسته تقسیم می‌شود و هریک ظاهری متفاوت را برای ساختمان پدید می‌آورند. دسته‌بندی نماهای مختلف کرتن وال به دو دسته اصلی فریم لس و فیس گپ تقسیم می‌شوند. این دو مدل نمای مختلف، هریک ویژگی‌ها را داشته و از نظر فنی و زیبایی ساختار متفاوتی برای ساختمان را پدید می‌آورند که در ادامه به‌طور مفصل به آن خواهیم پرداخت.

بیشتر بخوانید: نمای gfrc چیست؟

نمای کرتین وال فیس کپ (face cap)

فیس کپ نمایی از شیشه است که در آن ابتدا لامل‌های عمودی و افقی نصب شده و پس از آن شیشه در فضای بین این لامل‌ها قرار می‌گیرند. پس از این اتفاق لازم است تا از درپوش یا همان کپ استفاده شده و اتصال به‌صورت مخفی بین لامل‌ها و شیشه اتفاق بیفتد. به این ترتیب محصول در جای خود فیکس می‌شود.

البته باید به یاد داشته باشید که درپوش‌های استفاده شده در این نما از اشکال مختلفی برخوردار هستند. گرد، دوکی یا مستطیل شکل و با طول عمق‌های متفاوت. البته عرض این محصولات معمولاً بیش از ۵ سانتی‌متر نخواهد بود. ضمناً این محصولات در رنگ‌های متنوعی تولید می‌شوند که با توجه به نیاز و نوع معماری و سلیقه معمار ساختمان، انتخاب می‌شود.

سطح مقطع کرتین وال فیس کپ
مقطع کرتین وال
نمای شیشه ای کرتین وال فیس کپ
نمای شیشه ای کرتین وال فیس کپ

نمای کرتین وال در نوع فریم لس (frameless)

نوع دوم از نماهای کرتین وال، نمای فریم لس است. این نوع از نمای شیشه‌ای برخلاف مدل قبلی نیازی به درپوش در سطح خارجی ندارد. در این سیستم چسب‌های مخصوص استراکچر جایگزین درپوش‌های محصولات فیس کپ شده و برای تثبیت شیشه‌ها در فضای بین لامل‌ها استفاده می‌شوند. معمولاً در این نما فضای بین خالی مدول‌ها بیش از ۲ سانتی‌متر نخواهد بود که آن هم با استفاده از چسب و لاستیک‌های EPDM پر می‌شود. نکته دیگر درباره این نما این است که خود به زیرمجموعه‌های مختلف و متعددی تقسیم می‌شود که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

سطح مقطع کرتین وال فریم لس
کرتن وال فریم لس
نمای شیشه ای کرتین وال فریم لس
نمای شیشه ای کرتین وال فریم لس

نمای کرتن وال سیستم سِمی فریم لس (Semi frameless)

این نوع از نمای کرتین وال، ترکیبی از دو نمای قبلی یعنی نمای فیس کپ و فریم لس است. در این مدل، سازه‌های افقی و عمودی تثبیت متفاوتی را دارند. بسته به نوع سازه و معماری آن، در یکی از جهات از روش فریم لس یعنی چسب و لاستیک و در جهت دیگر از درپوش برای مهار و تثبیت سازه استفاده می‌شود. سازه‌ای ترکیبی که بسته به نوع ساخت و ساز می‌تواند جای تثبیت کننده در آن عوض شود.

سطح مقطع کرتین وال سمی فریم لس
کرتین وال سمی فریم لس
  نمای شیشه ای کرتین وال سمی فریم لس
نمای شیشه ای کرتین وال سمی فریم لس

نمای کرتین وال یو چنل (U channel)

دیگر مدل از نماهای دیوارهای پرده‌ای، نمای یو چنل است. این مدل از نما را که می‌توان زیرمجموعه‌ای از نمای فریم لس دانست اما با آن تفاوت‌هایی نیز دارد! تفاوت این نمای با دیگر انواع فریم لس، عدم استفاده از کلاف آلومینیومی در دور شیشه است. در نمای یو چنل با استفاده از محصولات و مواردی دیگر، نمایی شبیه فریم لس داریم که هزینه‌های کمتر و اقتصادی‌تری را دارد. اسپیسر مخصوص شیشه، قطعات کوچکی از آلومینیوم و لامل، موارد مورد استفاده در این سازه هستند. سازه‌ای که لازم است قطعات مختلف آن در فضای خالی اسپیسر قرار گرفته و با استفاده از چسب به یکدیگر متصل شوند. به این ترتیب هزینه ساخت سازه بسیار کمتر می‌شود و محصول ارزان قیمت‌تری با شباهت بسیاری به سازه‌های فریم لس به دست می‌دهد. البته به دلیل نوع ساخت این نوع نما بهتر است برای ساختمان‌هایی که بیش از ۲۰ متر ارتفاع دارند مورداستفاده قرار نگیرد.

  کرتین وال یوچنل
کرتن وال یوچنل
نمای خارجی کرتن وال یوچنل
نمای داخل کرتن وال یوچنل

شباهت و تفاوت های نمای شیشه ای کرتین وال فریم لس و فیس کپ

  1. اگر زمان اجرای نما برای شما اهمیت دارد می بایست از نمای فیس کپ استفاده کنید، زیرا سرعت نصب فیس کپ دوبرابر فریم لس می باشد.
  2. امکان نصب بازشو پنجره رو به داخل و خارج در نمای فیس کپ با استفاده از یراق آن وجود دارد.
  3. در نمای فریم لس و فیس کپ می توان تعدادی درپوش دکوراتیو بین شیشه ها نصب کرد.
  4. در هر دو مورد امکان ایجاد دید متفاوت در خطوط افقی و عمودی با تغییر رنگ یا نوع درپوش وجود دارد.
  5. قابلیت کنترل نور با استفاده از شیشه های رنگی و یا رفلکس وجود دارد.
  6. این نما نسبت به کاربردش قیمت مناسبی دارد.
  7. این سازه نسبت به زلزله مقاومت دارد و زیرسازی آن به گونه ایست که در هنگام لرزش و تکان مقاوم است و به دلیل بار مرده کمتر در هنگام زلزله شدید نسبت به سایر نماها دارای مزیت است.

انواع روش اجرای نمای کرتین وال چیست

انواع مختلف کرتین وال را بر اساس روش ساخت و نصب و اجرا می‌توان به دو دسته کلی سیستم‌های استیک و سیستم‌های یونیتایز (واحد) طبقه‌بندی کرد. این دسته‌بندی‌ها به روش‌های مختلف ساخت و نصب نمای شیشه‌ای اشاره دارد. در سیستم استیک، قاب کرتن وال که شامل المان عمودی(مولیون) و المان افقی(ترنزوم‌ها) و پانل‌های شیشه‌ای به‌صورت تکه‌تکه نصب و به هم متصل می‌شوند. در سیستم یونیتایز، کرتین وال از واحدهای بزرگی تشکیل شده است که در کارخانه مونتاژ می‌شوند، به محل حمل شده و بر روی ساختمان نصب می‌شوند و ماژول‌ها با ماژول‌های مجاور جفت می‌شوند.

بیشتر بخوانید: سقف شیشه ای یا اسکای لایت چیست؟

هر دو مدل سیستم (استیک و یونیتایز) به‌صورت سیستم‌های لعاب داخلی یا خارجی طراحی شده‌اند. سیستم‌های لعاب داخلی و خارجی دارای مزایا و معایب مختلفی هستند که در ادامه لازم است تا به‌طور مفصل به آن‌ها بپردازیم.

در این بخش به مزایا و معایب کرتین وال استیک و یونیتایز شده اشاره خواهیم کرد.

ویدئو پروژه اجرایی کرتن وال نور توسط تیم پنجره شهر:


نمای کرتین وال استیک

در کرتین وال استیک، شیشه و دیگر اتصالات به‌صورت کاملاً جداگانه تولید و نصب می‌شوند. آن‌ها برای نصب به‌صورت جداگانه و تفکیک شده منتقل می‌شوند و در محل نصب به‌صورت مجزا بر بدنه نصب می‌شوند. برای نصب این محصولات ابتدا سازه‌های آلومینیومی که مولین و ترنسم نام دارند، نصب شده و پس از آن شیشه‌ها بر روی نمای آن متصل می‌شوند.

مزایای این نوع از نما در پروژه‌های کوچک و قابل‌نصب، بسیار مشهود است؛ زیرا این مدل از نما صرفه اقتصادی بیشتری داشته و کارایی بهتری نیز در پروژه‌های کوچک دارد و استفاده از سیستم یونیاتیز برای فضاهای کوچک می‌تواند هزینه‌های بالا و نامعقولی را در پی داشته باشد.

نمای شیشه ای کرتین وال یونیتایز

برای سیستم‌های یونیتایز، یک واحد یا چند واحد بزرگ قبل از ارسال به محل ساختمانی که در آن نصب می‌شوند، در کارخانه ساخته و مونتاژ می‌شوند. این موضوع به‌صرفه جویی در هزینه‌ها و زمان نصب کمک می‌کند و باعث می‌شود تا کار نصب سریع‌تر انجام شود. از همین رو در شرایطی که زمان کم بوده و قرار باشد پروژه سریع به اتمام برسد و همچنین در مناطقی که هزینه کارگر بالا باشد، از این نوع نمای شیشه ای کرتین وال استفاده می‌شود.

علاوه بر تمامی نکات یاد شده، کرتین وال یونیتایز به دلیل یکدست و یکپارچه بودن، مقاومت بیشتری در شرایط آب و هوایی مختلف دارد. همچنین از آن‌جایی که در کارخانه بر روی این محصول، انواع و اقسام آزمایش‌ها انجام می‌شود، از لحاظ انتقال حرارت و مقاومت در برابر نیروهای عمودی و افقی سنجیده شده است و ایمنی و استاندارد کاملی را دارد. تمامی این موضوعات سبب می‌شود تا این محصول نصب دقیق‌تر و کامل‌تری را داشته باشد و برای فضاهای بزرگ و برج‌ها بزرگ، سازه‌های پیچیده و محیط‌های گسترده مورداستفاده قرار گیرد.

تفاوت کرتین وال استیک و یونیتایز

مزایای استفاده از سیستم‌های كرتین وال چیست؟

سیستم‌های كرتین والیک انتخاب محبوب برای ساختمان‌های مدرن هستند. انتخابی که تا به امروز با استقبال بسیاری روبه‌رو بوده است. این دیوارهای غیرسازه‌ای توانسته‌اند جایگاه مناسبی را در بین نماهای مدرن ساختمانی کسب کنند. در این بخش به دنبال آشنایی با این مزیت‌های محبوب کننده دیوار پرده‌ای هستیم و در ادامه به برخی از این موارد اشاره خواهیم کرد.

  1. سیستم کرتین وال در برابر آب و هواهای مختلف می‌تواند مقاومت کند و در هر شرایط آب و هوایی مورد استفاده قرار گیرد.
  2. این سیستم مقاومت و استحکام بالایی را دارد و برای مناطق زلزله خیر و پر رفت و آمد گزینه مناسب و مطلوبی محسوب می‌شود.
  3. با استفاده از کرتین وال، زیبایی نمای ساختمان دو چندان شده و ساختاری بسیار زیبا و شکیل نصیب ساختمان می‌شود. همچنین نمای شیشه‌ای می‌توانند ظاهری باکلاس برای ساختمان‌های بلند و یا حتی کم ارتفاع ایجاد کنند.
  4. این سیستم در برابر نفوذ آب بسیار مقاوم بوده و به‌راحتی می‌تواند فضای داخل ساختمان را خشک نگهداری کند. به همین دلیل برای محیط‌های بارانی و آب‌وهوای دائماً مرطوب انتخاب مناسبی به نظر می‌رسد.
  5. این نما به‌طوری طراحی شده است تا از نوسانات و تنش‌های شدید بکاهد. در واقع با استفاده از این نما بر روی ساختمان‌ها می‌توان از تنش‌هایی که توسط بادهای شدید ایجاد می‌شود، جلوگیری کرد. به همین دلیل انتخاب خوبی برای ساختمان‌های بلند و برج‌های مرتفعی است که ممکن است با لرزش روبه‌رو باشند.
  6. علاوه بر نکات گفته شده، استفاده از این سیستم در نمای ساختمانی سبب می‌شود تا با بهره‌وری انرژی افزایش یابد و مصرف انرژی با کاهش روبه‌رو شود. به طور مثال این موضوع با استفاده از شیشه‌های low e افزایش می‌یابد. به این ترتیب کرتین وال می‌تواند میزان گرمای از دست رفته یا موجود درون ساختمان را کاهش دهد. در نتیجه بازده حرارتی بهتر، می‌تواند منجر به کاهش مصرف انرژی در ساختمان شود.
  7. علاوه بر گرما، این سیستم در برابر صدا نیز عایق بوده و سبب می‌شود تا صدا و آلودگی صوتی کمتری از محیط بیرون وارد ساختمان شود. به این ترتیب شما آسایش بیشتری را در ساختمان خود خواهید داشت.
  8. این سازه‌های در برابر آتش نیز مقاوم هستند. سیستم‌های کرتین وال می‌توانند با عمل به‌عنوان یک مانع و بخش‌بندی ساختمان به کاهش سرعت گسترش آتش کمک کنند. استفاده از شیشه ضد حریق تخصصی نیز به محافظت از ساکنین و خود ساختمان کمک می‌کند.
  9. در این نوع نما با استفاده از پانل‌های شیشه‌ای، نور درون ساختمان بسیار بیشتر می‌شود و می‌توان در طول روز از نور خورشید و طبیعی بهره برد. به این ترتیب فضای داخل ساختمان روشن‌تر و زیباتر شده و نیاز به مصرف برق نیز کمتر از قبل می‌شود.
  10. این سازه‌ها علاوه بر تمامی نکات گفته شده، تنوع بسیاری دارند و می‌توانند تمامی سلایق را پوشش دهند. پوششی که سبب می‌شود تا همه افراد بتوانند برای سازه خود انتخاب مناسبی را داشته باشند و بتوانند از بین انواع و اقسام این محصولات با قیمت‌ها و روش‌های ساخت و نصب متفاوت انتخابی خوبی را با توجه به نیاز و شرایط خود داشته باشند.
  11. این محصولات نصب بسیار ساده و راحتی را دارند که می‌تواند ساخت سازه را ساده‌تر کند و از پیچیدگی کارهای ساخت و ساز نمای خارجی ساختمان بکاهد.
  12. این نما علاوه بر اینکه بسیار زیبا و شکیل بوده و ساختمان مجللی را به ارمغان می‌آورد، هزینه و قیمت مقرون‌به‌صرفه‌ای دارد که سبب می‌شود تا بتواند برای هر نوع سازه‌ای و با هر میزان هزینه‌ای مناسب باشد.

پروژه‌های پنجره کرتین وال پنجره شهر

پروژه کرتین وال دریاکنار
پروژه کرتن وال دریاکنار
کرتین وال
پروژه کرتین وال در خزرشهر
پروژه کرتین وال در خزرشهر
نمای کرتین وال نور
نمای کرتین وال نور
پروژه نمای کرتین وال و پنجره دوجداره آلومینیومی
پروژه کرتن وال دریاکنار
کرتین وال دریاکنار
کرتین وال دریاکنار
کرتین وال دریاکنار
نمای کرتین وال نور
نمای کرتین وال نور
پروژه نمای کرتین وال بیمارستان آمل
پروژه نمای بیمارستان آمل

تحمل بار توسط پنجره کرتین وال

پنجره کرتین وال به‌عنوان دیواری نازک، معمولاً با قاب آلومینیومی، حاوی شیشه، پانل‌های فلزی یا سنگ نازک تعریف می‌شود. همان‌طور که در بخش ابتدایی این مقاله گفتیم، کرتین وال فشاری را بر روی ساختار ساختمان وارد نمی‌کند و به خاطر داشتن ساختار ایستای خود، تمام فشار را به پایه‌های ساختمان منتقل می‌کند. همچنین اسکلت دیوار پرده‌ای به سازه ساختمان متصل است و بارهای کف یا سقف ساختمان را تحمل نمی‌کند. فشارهای وارد شده از طرف باد و جاذبه زمین و دیگر موارد وارد آمده بر روی دیوار پرده‌ای نیز به ساختار ساختمان در خط کف منتقل می‌شود و فشاری بر روی نمای اصلی ساختمان به وجود نمی‌آید. از همین رو استحکام و مقاومت این نوع از نما بیش از دیگر نماها بوده و برخلاف ظاهری که ممکن است به نظر سست و غیرمستحکم باشد، مقاومت بالا و استحکام بسیار خوبی را دارد.
همین موضوعات سبب شده است تا از این محصول و نما برای ساختمان‌های بسیار مرتفع و بلند استفاده شود. ساختمان‌هایی که زیبایی بسیاری دارند و جلوه‌ای ویژه‌ای به شهر می‌بخشند. یکی از معروف‌ترین این ساختمان‌ها در شهر تهران، ساختمان بورس در سعادت آباد است که از نمای کرتین وال در ساختار خود استفاده کرده است و زیبایی زیادی را برای ساختمان خود به وجود آورده است. زیبایی که در کنار استحکام و مقاومت این سازه، نیاز ویژه‌ای برای ساختمان‌های مرتفع و بلند است.

نصب انواع نمای کرتین وال مازندران

سیستم‌های کرتن وال، برای نصب خود نیازمند تخصص و دانش کافی هستند. این نوع از نمای ساختمانی، سبک متفاوتی از نصب و راه‌اندازی دارد و کار سخت‌تر و پیچیده‌تری را در این زمینه به دنبال خواهد داشت. از همین رو برای نصب آن لازم است تا از نیروی متخصص و ماهر کمک گرفته شود. استفاده از افرادی که در دیگر نماها تخصص دارند، برای این نما کاربردی و ممکن نیست و می‌تواند این کار را با مشکلات بسیاری روبه‌رو کند. برای همه انواع این محصول، به خصوص انواع یونیتایز لازم است تا از فردی متخصص که طراحی ساختمان نیز بلد باشد، استفاده کرد.
مجموعه پنجره شهر یکی از مجری‌های این نوع از نمای ساختمان است که در صورت نیاز به نصب و اجرای این نما می‌توانید از آن‌‌ها و متخصصینشان در این زمینه کمک و یاری بگیرید تا بتوانید نمای ساختمان خود را با ایمنی کامل و دقیقی به بهره‌برداری برسانید.

انواع قاب برای اجرا و نصب کرتین وال

این محصولات برای نصب و اجرای خود نیز، انواع قاب‌های مختلفی را دارند. قاب‌های مختلفی که سبب می‌شود تا تنوع این محصول بیشتر و بیشتر شده و در نتیجه مشتری بتواند انتخاب بهتری را برای محصول موردنظر خود داشته باشد. اگر به دنبال انواع اجرای مختلف این محصول هستید، در ادامه همراه ما باشید. در این بخش به انواع مشخصات قاب‌های مختلف برای نصب و اجرای کرتین وال اشاره خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: پروفیل آلومینیوم آکپا

در ادامه به ۵ مدل از قاب‌های مورداستفاده در اجرای این محصول خواهیم پرداخت:

قاب ۶۰ میلی‌متری

همان‌طور که از نام این قاب پیدا است دارای پهنای ۶۰ میلی‌متر بوده و در عمق‌های مختلف و متنوعی تولید می‌شود. عمق این سازه بر اساس نیاز و محاسبات انجام شده بر ارتفاع و فشار وارده بر روی سازه تعیین می‌شود. ضمناً این محصول قابلیت اجرا در انواع سطوح مختلفی چون مسطح، چند ضلعی، سقف‌های بازشوی شیشه‌ای را دارد که هریک ممکن است تک جداره، دو جداره یا چند جداره باشند.

قاب ۵۰ میلی‌متری

این نوع از پروفیل نیز دقیقاً مانند قاب‌های ۶۰ میلی‌متری ممکن است در عمق‌های مختلفی تولید شوند که بر اساس نیاز سازه این عمق مشخص می‌شود. برای این سازه نیز قابلیت اجرا در انواع تک جداره، دوجداره یا چند جداره و در اشکال مختلف مانند قاب‌های ۵۰ میلی‌متری ممکن است.

قاب فریم لس ۶۰ میلی‌متری

از دیگر انواع قاب‌های مناسب برای نصب و اجرای این محصول، قاب فریم لس ۶۰ میلی‌متری است. تفاوت این محصول با محصولات قبلی تنها در نوع دوجداره آن است که چسب مخصوص در کارخانه چسبانده می‌شود و با استفاده از اتصالات و یراق‌آلات بر روی نما نصب می‌شود.

قاب فریم لس ۵۰ میلی‌متری

این نوع از قاب، کاملاً مشابه قاب‌های فریم لس ۶۰ میلی‌متری بوده و تنها در ابعاد کوچک‌تری تولید می‌شوند.

قاب فریم لس ۵۰ تا ۶۰ میلی‌متری

این محصول نیز در مشخصات فنی کاملاً مشابه قاب‌های ۵۰ میلی‌متری هستند. تنها تفاوت این نوع از قاب در نصب آن است که بدون استفاده از قاب آلومینیومی و با استفاده از یراق‌آلات و لامل‌های افقی و عمودی صورت می‌گیرد.

امید است تا به اینجا مقاله همراه ما بوده باشید و اکنون اطلاعات کافی و مناسبی را در این باره کسب کرده باشید. اطلاعاتی که بتوانید از آن بهره‌برداری مناسبی نیز داشته باشید و مورد استفاده شما قرار گیرد.

روش های جدید در کرتن وال

استفاده از مواد قابل بازیافت: با توجه به اهمیت روزافزون مسائل زیست‌محیطی، استفاده از مواد بازیافتی و قابل بازیافت در کرتن وال‌ها افزایش یافته است.

تکنولوژی‌های هوشمند: استفاده از تکنولوژی‌های نوین مانند شیشه‌های هوشمند که می‌توانند به تنظیم میزان نور و حرارت کمک کنند، در کرتن وال‌ها رواج بیشتری پیدا کرده است.

طراحی‌های پارامتریک: استفاده از نرم‌افزارهای پیشرفته برای طراحی کرتن وال‌های با الگوهای پیچیده و منحصر به فرد.

بیشتر بخوانید: اینستاگرام پنجره شهر


شرکت پنجره شهر تولید و عرضه‌کننده انواع درب و پنجره دوجداره، نمای شیشه‌ای، نرده شیشه ای بالکن و … می‌باشد. جهت سفارش محصولات و یا مشاوره با کاشناسان ما تماس بگیرید.

تلفن تماس :

۰۹۱۱۳۱۸۰۰۴۰

۰۱۱۳۲۳۲۳۲۹۷


سوالات متداول

اجرای نمای کرتین وال به چند روش انجام می‌شود؟

کرتین وال بر اساس روش ساخت و نصب و اجرا به دو دسته کلی سیستم‌های استیک (stick) و سیستم‌های یونیتایز (unitized) طبقه‌بندی می‌شود.

آیا هزینه اجرای کرتین وال زیاد است؟

این نوع نما معمولا کار و هزینه بیشتری نسبت به دیگر نماها دارد به همین دلیل بیشتر در ساختمان‌های لوکس و تجاری به کار می‌رود. با این حال این هزینه بالاتر مزایایی مانند مقاومت بیشتر در برابر رطوبت، باد، زلزله و گرما دارد.

کرتین وال چیست؟

نمای کرتن وال، یکی از سیستم های نمای مدرن ساختمانی است و ساختاری خود ایستا دارد که سنگینی وزن بالای شیشه را بر روی سازه کرتین وال یا همان لامل ها و شاسی کشی های مربوطه نگه میدارد و هیچ گونه بار مرده ای را بر ساختمان تحمیل نمی کند.

۴.۹/۵ - (۲۷ امتیاز)

۴۳ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *