نمای جی اف آر سی (GFRC)

نمای جی اف آر سی (GFRC)


امروزه نمای ساختمان ها و سازه ها یکی از دغدغه های اصلی معماران و صنعت ساخت و ساز می باشد. یکی از مناسب ترین مصالح امروزی جهت بکارگیری در نمای ساختمان های مدرن و سنتی استفاده از نمای جی اف آر سی یا به عبارت دیگر بتن مسلح شده با الیاف شیشه و یا همان بتن GFRC (GRC) می باشد. 

نمای GFRC چیست؟

GFRC مخفف عبارت Glass Fiber ReinForced Concrete است. GFRC یا مسلح شده با الیاف شیشه تقویت و مسلح شده و به واسطه اشتراک سیلیس در سیمان بکار رفته و الیاف، یک کریستالیزاسیون بین بتن و الیاف به وجود می آید که موجب افزایش مقاومت کششی بتن خواهد شد که در نتیجه از به وجود امدنترک های سطحس و عمقی دربتن تا حد مناسبی جلوگیری به عمل می آورد. این روش نسبت به روش های اجرایی سنتی بسیار اقتصادی و به صرفه می باشد. همچنین از نظر ایمنی بسیار بهتر و بالاتر از ساخت و سازها و روش های اجرایی سنتی است.

نمای جی اف آر سی (GFRC)
نمای جی اف آر سی (GFRC)

کاربرد نمای GFRC

بتن الیافی کاربرد وسیعی در تولید قطعات نما اصلی، نماهای جانبی، المانهای معماری و حتی تاسیسات پیش ساخته صنعتی دارد، به طوریکه امکان تولید قطعات با ابعاد بزرگ و ضخامت بسیار کم در حدود ۱ سانتی متر نیز فراهم گردیده است. تولید صنعتی نما پاسخگوی حجم بالای ساخت و سازهای بزرگ و پیچیده می باشد بطوریکه از نظر اقتصادی، ایمنی و کارایی بسیار توجیه پذیر است و استقبال عمومی از فن آوری نوین فوق را به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: نمای شیشه ای ساختمان و انواع آن

نمای جی اف آر سی (GFRC)
نمای جی اف آر سی (GFRC)

مزایای نمای جی اف آر سی

  • استحکام و دوام بسیار بالای نما
  • امکان تولید در ابعاد بسیار بزرگ و ضخامت کم
  • تنوع بالا در طرح و رنگ های متنوع
  • استفاده در مناطق زلزله خیز
  • عایق صوتی و حرارتی 
  • کاهش وزن نما و در نهایت کاهش وزن ساختمان
  • افزایش سرعت اجرای نما
  • مقاومت بالا 
  • حمل راحت و نصب سریع
  • پیش ساخته بودن
  • قابلیت استفاده مجدد از آن و جابجایی
  • قابل استفاده در معماری های مختلف

بیشتر بخوانید: نمای سرامیک خشک

نمای جی اف آر سی (GFRC)
نمای جی اف آر سی (GFRC)

روش های نصب و اجرای بتن جی اف ار سی (GFRC)

معمولا روش نصب اصولی و پیشنهادی سیستم اجرای خشک می باشد که به سازه ای به عنوان زیرسازی احتیاج دارد که بر روی سازه اصلی نصب شده و سپس پنلها با دیتیلهای مختلفی از قبیل جوش قطعات به زیرسازی، اتصال از طریق پیچ و یا فریم سازی و قراردادن پنل ها در فریم امکان پذیر می باشد. ولی گاهی اوقات به دلیل اصرار کارفرمایان نسبت به کاهش هزینه های اجرا و همچنین عدم آشنایی به مزایای سیستم های نوین اجرای نما اصرار به سیستم قدیمی نصب از ملات و … دارند که در این حالت می توان با قرار دادن مفتولهای گالوانیز درون پنل به روش اسکوپ آن را اجرا کرد.

برای مشاهده نمونه کارهای ما به آپارات پنجره شهر مراجعه نمایید.

مواد مورد استفاده جهت تولید پنل جی اف آر سی

تشکیل دهنده های اصلی بتن جی اف آر سی از ترکیب آب، سیمان و سنگ دانه که به طور کلی از سنگ دانه های سیلیسی دارای دانه بندی مشخص و همچنین الیاف شیشه می باشدنیز استفاده کرد به طوری که در ساخت شیمیایی آن پارامترهای اساسی ارتقا پیدا کنند. 

نمای جی اف آر سی (GFRC)
نمای جی اف آر سی (GFRC)

قیمت نمای خشک یا جی اف آر سی

قیمت نمای خشک یا جی اف آر سی بستگی به عوامل زیادی دارد از جمله روش اجرای نما، کیفیت قطعات ساخته شده، حجم المان ها و … جهت دریافت قیمت با کارشناسان ما در پنجره شهر تماس حاصل فرمائید.

۴.۷/۵ - (۳ امتیاز)

۱۱ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *